Tandlæge på Amager, Kastrup

V/Otto Fogemann
Amagerbrogade 245
2300 København S.
32 50 68 00

Online Booking

Erhvervspartner mod kræft - logo

Vi tager imod Mobile Pay betaling

Info

Betaling

Betalingen finder sted ved behandlingens afslutning. Ved større behandlinger kan der blive tale om aconto betaling før behandlingen påbegyndes/afsluttes. Betalingen foregår kontant, med dankort, eller Mobile Pay.

Rabat ved større behandlinger

Ved mere omfattende behandlinger vil der i nogen tilfælde, være mulighed for at få en reduktion af den samlede pris. Dette vurderes fra gang til gang og er afhængigt af en række individuelle forhold.

Studierabat

Denne rabat kan gives på frie ydelser ved at fremvise et gyldigt studiekort i skranken, inden behandlingen aftales og påbegyndes.

Sygeforsikringen Danmark

Medlemsskab af sygeforsikringen Danmark kan i mange tilfælde være en fordel. Dette kan du blive informeret om alt efter behov. www.sygeforsikring.dk

Afbud / Udeblivelse

I tilfælde af at du er forhindret i at komme til en aftalt tid, er det vigtigt at du melder afbud så hurtigt som muligt, og helst dagen før. I tilfælde af at du ikke møder frem til den aftalte tid, vil dette blive betragtet som en udeblivelse. Da der er udgifter med at have en tom stol, er vi i overensstemmelse med overenskomsten berettiget til at tage et honorar for dit manglende fremmøde, det fakturerede beløb afhænger af, hvor lang tid du fik reserveret.
Ved akut opstået sygdom, ring tidligt på dagen.
 

Akutte tandproblemer

Ved akutte tandproblemer vil vi altid forsøge at afhjælpe problemet så hurtigt som muligt. Kontakt os tidligt på dagen, da vi derved har mulighed for at finde en tid til dig.
Når vi har lukket kan du kontakte Tandlægevagten på Oslo Plads 14, 2100 København Ø
tlf.: 35 38 02 51

www.tandlægevagten.dk

Vi støtter:

Vi støtter kræftens bekæmpelse logo Vi støtter Aids fondet logo

 

Børnefonden

Info